fbpx

FÖRSÄLJNING OCH LEASING AV TELESKOPLASTARE I GÖTEBORG

Det som främst kännetecknar oss på Liftexperten är att vi alltid gör det som krävs.

Liftar att lita på

TELESKOPLASTARE I GÖTEBORG

En teleskoplastare är en materialhanteringsmaskin med en teleskopisk bom. Den teleskopiska bommen ger maskinen en lång räckvidd åt alla håll som gör att man har en relativt stor arbetsyta. Ett annat ord för teleskoplastare är teleskoptruck, men båda namnen har egentligen samma betydelse.

Teleskoplastarens främsta arbetsområden är ofta inom bygg- och anläggningssektorn, jordbruk och industri. Med sina många användningsområden är den en värdefull hjälp och man kan till exempel applicera en mängd olika redskap på teleskoplastaren för att utföra olika uppgifter. Till exempel kan man addera olika skopor, snöblad, pallgafflar och liknande redskap. Är du i behov av en teleskoplastare i Göteborg, eller om du vill veta mer, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig. Du hittar kontaktuppgifter och telefonnummer på vår hemsida.

Kontakta oss

Välj rätt teleskoplastare

VI HJÄLPER DIG

Man kan utrusta en teleskoplastare med en personkorg. Det gör att man till viss del kan ersätta befintliga byggnadsställningar och skylifts vid arbetsplatser. Det gör arbetet smidigare och blir mer effektivt eftersom det är lättare att flytta en teleskoplastare än en byggnadsställning, speciellt när man behöver nå mer komplicerade ytor. Har man en större modell av teleskoplastare är det vanligt att maskinens hytt och bom kan rotera fritt från underdelen, medan vissa modeller har tiltbara hytter som man kan luta bakåt för en bättre arbetsställning vid höga höjder. På dessa modeller finns det oftast utfällbara stödben för stabilitet och extra säkerhet. Hos Liftexperten erbjuder vi många olika typer av teleskoplastare från Genie. Vi har tre olika kategorier av teleskoplastare i vårt sortiment: kompakta teleskopliftar, teleskopliftar med lång räckvidd och roterande teleskopliftar.

De kompakta teleskoplastarna från Genie erbjuder stor prestanda i ett litet paket. De har en kombination av hög kapacitet och kompakta mått. Dessutom är de viktmässigt de lättaste maskinerna i sin kategori. De är väldigt lätta att manövrera samt serva och har mängder med robusta tillval. Det gör att våra teleskoplastare kan möta de flesta behoven för jobb inom byggnation, renovering och industri. Hos Liftexperten kan du välja mellan två olika kompakta teleskopliftar: Genie GTH 2506 samt Genie GTH 3007.

VI SÄLJER TELESKOPLASTARE

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Hur väljer jag rätt teleskoplastare?

TELESKOPLASTARE GENIE

Våra teleskoplastare med lång räckvidd är även terränggående vilket gör det lättare vid krävande områden. Dessa teleskoplastare lämpar sig perfekt för till exempel nyproduktion av flervåningshus, murning och liknande uppgifter. Teleskoplastarna från Genie har en överlägsen hanteringskapacitet med exakt positionering och ett brett utbud av tillbehör som kommer att öka din produktivitet och effektivitet på arbetsplatsen. På Liftexperten har vi två olika typer av teleskoplastare med lång räckvidd: Genie GTH 4014 och Genie GTH 4018.

Våra roterande teleskoplastare från Genie är perfekta för utmanande jobb som kräver en hög lyftkapacitet och räckvidd. De kan lyfta avsevärd tyngd utan att behöva använda sina stabilisatorer och har en kontinuerlig rotation, vilket möjliggör exakt och snabb positionering för arbetet. Man kan addera en mängd olika tillval till teleskoplastaren så som skopor, JIB, vinschar och krokar. Behöver du hjälp och råd gällande vilken teleskoplastare som passar dig och din verksamhet i Göteborg bäst? Hör av er till oss så hjälper vi dig hitta rätt modell.

LEASING

Vi erbjuder leasing på alla våra maskiner med förmånlig ränta och bra villkor.
Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss