Liftexperten AB

Jobba hos oss

Det som främst kännetecknar oss på Liftexperten är att vi alltid gör det som krävs.

Liftexperten AB

Sök jobb hos oss

Utesäljare till Liftexperten // Göteborg

Vill du arbeta med relationsbyggande försäljning i ett ungt företag med stark tillväxt? Välkommen till oss på Liftexperten! Som utesäljare Hos oss får du utlopp för ditt intresse för relationsbyggande försäljning med varierade arbetsuppgifter och kunder. Som ansiktet utåt för Liftexperten kommer du att åka ut och besöka våra befintliga kunder från Göteborg ner till […]

Spontanansökan

  Liftexperten AB

  Om oss

  Liftexperten startade 2015 med visionen om att skapa rätt förutsättningar för våra kunder. Vi erbjuder vår kunskap tillsammans med en hög servicenivå för att underlätta för kunden att lyckas i sitt arbete. Hos oss ska kunden alltid  känna dig trygg i vetskapen om att vi alltid försöker hitta den bästa lösningen för deras behov.

  Vill du vara med på vår resa framåt? Vi söker alltid efter kompetenta människor som gillar utmaningar, är engagerade och som älskar att ge bra service. Hela vår affärsidé grundas i att skapa ett problemfritt ägande för våra kunder. Låter det som något för dig? Isåfall tycker vi att du ska skicka en ansökan och berätta varför just du skulle passa bra hos oss.

  Affärsidé

  Vår affärsidé

  De liftar vi är återförsäljare för ska hålla en hög kvalitet och fungera utmärkt. Vi stänger inga dörrar efter leverans av produkt, snarare tvärtom. Vi vill skapa ett stabilt och långvarigt samarbete med våra kunder. Vi kommer alltid göra vårt yttersta för att möta våra kunders behov även efter överlämning. Som företag bryr vi oss om såväl våra kunder som våra anställda. Bra personal genererar bra kunder – och bra kunder leder till bra personal. Det är för oss att bry sig på riktigt, hela vägen.

  Historia

  Vår historia

  Liftexperten startade 2015 med visionen om att skapa rätt förutsättningar för våra kunder. Vi ville erbjuda vår kunskap tillsammans med en hög servicenivå för att underlätta för kunden att lyckas i sitt arbete. Under sommaren 2019 tog vi nästa steg i vår utveckling och blev en del av Hybeko, ett bolag vars vision går hand i hand med vår egen. Tillsammans kunde vi ta ett ännu bättre grepp kring eftermarknaden. Hybeko är Genie-återförsäljare i Norge med över 50 anställda och har funnits sedan 1972.

  I slutet av 2019 övertog vi Genie Sveriges serviceorganisation och kunde därmed erbjuda vår support till hela den svenska marknaden. I början av 2020 blev vi återförsäljare för Leguan samt öppnade vår första depå i Stockholm, en expansion som innebär att vi nu kan erbjuda bättre och snabbare service på fler orter. I Stockholm har vi egen verkstad och eget reserv- och maskindelslager vilket gör att ledtiderna från problem till lösning minimeras.