fbpx

Om oss

Detta är
liftexperten

Hos oss ska du kunna känna dig trygg i vetskapen om att vi alltid försöker hitta den bästa lösningen för era behov. Vår affärsidé grundas i att skapa ett problemfritt ägande för våra kunder, vilket betyder att era utmaningar är upp till oss att lösa. Oavsett om det handlar om att välja rätt lift eller att utföra service. Det är ju det som är vårt jobb – att underlätta ert. Vi är kunniga, engagerade och levererar alltid.

Kontakta oss

Genie Sverige

Vi är en auktoriserad återförsäljare av varumärket Genie, som funnits sedan 1966. Genie håller hög kvalitet på sina produkter och är en av världens största tillverkare av liftar. Vi levererar till kunder runt om i hela Sverige och strävar alltid efter att uppnå en trygg och smidig köpprocess, både online och i fysiska affärer. För oss är det viktigt att leverera en bra kundupplevelse som är enkel från start till mål.

Vår affärsidé

De liftar vi är återförsäljare för ska hålla en hög kvalitet och fungera utmärkt. Vi stänger inga dörrar efter leverans av produkt, snarare tvärtom. Vi vill skapa ett stabilt och långvarigt samarbete med våra kunder. Vi kommer alltid göra vårt yttersta för att möta våra kunders behov även efter överlämning. Som företag bryr vi oss om såväl våra kunder som våra anställda. Bra personal genererar bra kunder – och bra kunder leder till bra personal. Det är för oss att bry sig på riktigt, hela vägen.

Vår historia

2015
Liftexperten startade

Liftexperten startade 2015 med visionen om att skapa rätt förutsättningar för våra kunder. Vi ville erbjuda vår kunskap tillsammans med en hög servicenivå för att underlätta för kunden att lyckas i sitt arbete.

Sommaren
2019
En del av Hybeko

Under sommaren 2019 tog vi nästa steg i vår utveckling och blev en del av Hybeko, ett bolag vars vision går hand i hand med vår egen. Tillsammans kunde vi ta ett ännu bättre grepp kring eftermarknaden. Hybeko är Genie-återförsäljare i Norge med över 50 anställda och har funnits sedan 1972.

Hösten
2019
Genie Sverige

I slutet av 2019 övertog vi Genie Sveriges serviceorganisation och kunde därmed erbjuda vår support till hela den svenska marknaden.

2020
Återförsäljare för Leguan & första depå i Stockholm

I början av 2020 blev vi återförsäljare för Leguan samt öppnade vår första depå i Stockholm, en expansion som innebär att vi nu kan erbjuda bättre och snabbare service på fler orter. I Stockholm har vi egen verkstad och eget reserv- och maskindelslager vilket gör att ledtiderna från problem till lösning minimeras.

2022
Öppnade lokal service i Malmö och Karlstad

För att kunna erbjuda snabbare service för våra kunder så har vi nu lokala servicetekniker i Malmö och Karlstad.

2024
Öppnar depå i Boden

Vi öppnar lokal depå med egna servicetekniker i Boden för att snabbare kunna hjälpa våra kunder med service och reparationer.