fbpx

FÖRSÄLJNING OCH LEASING AV SAXLIFTAR I STOCKHOLM

Det som främst kännetecknar oss på Liftexperten är att vi alltid gör det som krävs.

Liftar att lita på

VAD ÄR EN SAXLIFT

Saxliften är ett redskap för så kallat höjdarbete. En saxlift består av en plattform med plats för en eller flera personer, som är monterad på lyftarmar i form av saxar. Det gör att man kan höja och sänka saxliften utifrån behov och önskad höjd utan att flytta själva redskapet. En vanlig saxlift har oftast fyra hjul, men vissa modeller kan ha tre. Det finns olika sorters saxlifar, dels för inomhusbruk men främst för utomhusbruk. Dessa saxliftar är mer terränggående och har grövre däck och högre markfrigång. Saxliftar kan ha en dieselmotor eller en elmotor som drivs av ett uppladdningsbart batteri, alternativt att den är handdragen. Saxliftar finns i flera arbetshöjder och tillverkas i mängder med olika plattformshöjder. Vi på liftexperten har ett brett sortiment av saxliftar och hjälper er gärna att hitta rätt redskap i Stockholm. Vi är experter på liftar och har både lång och gedigen erfarenhet tillsammans med bred kompetens.

Kontakta oss

Välj rätt saxlift

VI HJÄLPER DIG

Hos Liftexperten hittar du många olika varianter av saxliftar av bland annat varumärket Genie. Vårt sortiment erbjuder saxliftar med olika specifikationer och höjder som passar olika typer av verksamheter i Stockholm. Vill du beställa en saxlift av oss kan du antingen beställa via direktköp eller via leasing. Saxliftarna från Genie är skapade för att underlätta ditt arbete på arbetsplatsen, och är det perfekta arbetsredskapet för att effektivisera och föra din verksamhet framåt. Våra saxliftar från Genie är otroligt lättmanövrerade och idealiska för trånga utrymmen. Även om det finns speciellt utformade saxliftar för inomhus- och utomhusbruk går Genies saxliftar att använda både ute och inne. Genom att läsa de olika specifikationerna på vår hemsidakan du få svar på vilken saxlift som passar dig och ditt behov bäst i Stockholm.

Det finns i huvudsak tre olika sorters saxliftar. Elsaxliftar som drivs genom batteridrift och dielselliftar som drivs genom en dieselmotor. Vill man ha båda kan man iställer investera i en Hybridlift som drivs både genom batteridrift och en dieselmotor. Man väljer helt enkelt vilken drift man vill använda sig av och kan då växla mellan el och diesel beroende på om man ska utföra arbete inomhus eller utomhus.

VI SÄLJER SAXLIFTAR

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Saxlifter i Stockholm

KÖP HOS OSS

En saxlift har många användningsområden och passar in i de flesta verksamheter som behöver utföra höjdjobb. Du kan till exempel använda dem i ett magasin eller lager för underhåll på högre höjder, så som att byta lampor och liknande. Behöver man utföra konstruktionsjobb på höjden är det viktigt att ha en stabil plattform att stå på, likaså om man är elektriker eller snickare som har ett uppdrag på högre höjder där stegar inte räcker till. En saxlift är helt enkelt ett perfekt redskap för alla höghöjdsjobb och tåliga nog för krävande konstruktionsjobb utomhus i Stockholm.

Hos oss ska du kunna känna dig trygg i vetskapen om att vi alltid försöker hitta den bästa lösningen för era behov. Vår affärsidé grundas i att skapa ett problemfritt ägande för våra kunder, vilket betyder att era utmaningar är upp till oss att lösa. Oavsett om det handlar om att välja rätt lift eller att utföra service i Stockholm. Det är ju det som är vårt jobb – att underlätta ert. Vi är kunniga, engagerade och levererar alltid.

LEASING

Vi erbjuder leasing på alla våra maskiner med förmånlig ränta och bra villkor.
Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss