fbpx

FÖRSÄLJNING OCH LEASING AV PELARLIFT I HELSINGBORG

Det som främst kännetecknar oss på Liftexperten är att vi alltid gör det som krävs.

Liftar att lita på

PELARLIFT I HELSINGBORG

En pelarlift är en lite mindre typ av lift och därmed smidigare att använda främst vid höjdarbeten i till exempel fabrikslokaler, varuhus och lager. Dessutom kan man använda en pelarlift som ett smidigare alternativ till en byggställning. Pelarliftar är batteridrivna och avsedda för inomhusbruk. De har ett chassi med en utskjutbar pelare rakt upp, där korgen är fäst. En del modeller av pelarliftar har en så kallad jibb-arm. Det gör att man inte behöver befinna sig ända intill objektet man ska arbeta på. En pelarlift passar perfekt till arbete i trånga utrymmen när man behöver ta sig igenom trånga passager eller komma rakt upp när utrymmet är begränsat. Viktigt att tänka på är att man alltid ska använda fallskydd när man arbetar på höga höjder. Vi kan hjälpa dig i Helsingborg med att hitta rätt utrustning för just ert behov.

Kontakta oss

Välj rätt pelarlift

VI HJÄLPER DIG

Hos oss på Liftexperten har vi många olika varianter av pelarliftar som hjälper till med att förenkla din verksamhet. Du kan antingen beställa på vår hemsida eller enkelt göra en beställning genom att ringa till oss. Vi erbjuder även pelarliftar för leasing. Vi tillhandahåller flera olika modeller som till exempel GR12, GR15 och GR20 och många fler. Kontakta oss för mer information om du är osäker på vilken pelarlift som passar just dig och din verksamhet i Helsingborg.

Körbara pelarliftar, som även kallas personliftar, är mindre liftar som går att köra igenom de flesta dörrposter och som enkelt manövreras på mindre ytor om områden. Gemensamt för alla pelarliftar är att de är körbara när de befinner sig i fullt uppfällt läge, så man behöver inte tänka på att positionera sin lift rätt innan man höjer själva masten.

VI SÄLJER PELARLIFTAR

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Hur väljer jag rätt pelarlift?

PELARLIFT GENIE

Vi på liftexperten är återförsäljare av Genie och erbjuder hela sortimentet av deras körbara pelarliftar. Hos liftexperten har vi tre olika huvudmodeller av pelarliftar: GR, GR JIB och GRC. Dessa liftar kan du antingen beställa direkt på nätet eller över telefon. GR-liftarna är mindre körbara pelarliftar med små mått. De finns med olika arbetshöjder som till exempel 5,45 meter, 6,52 meter och 8,02 meter. Dessa storlekar kan du beställa direkt på vår hemsida, men önskar du andra arbetshöjder eller modeller så ber vi dig kontakta oss i Helsingborg offert och leveranstid. Nästa huvudmodell från Genie i vårt sortiment är GR JIB, som är likadan som den vanliga GR-modellen, fast med möjligheten att även kunna skjuta upp plattformen. Dessa pelarliftar finns i två olika arbetshöjder: 7,70 meter samt 9,85 meter. Välj arbetshöjd efter ditt behov. Kontakta oss om du behöver rådgivning eller hjälp. Den tredje huvudmodellen kallas GRC och den är mer robust och tillverkad för hårdare arbetsuppgifter. Dessa pelarlifter är speciellt designade för att tåla tuffa konstruktionsjobb. Masten på liften är inbyggd och har en plattform gjord av stål. GRC-modellen från Genie heter GRC12 och har en arbetshöjd på 5,66 meter.

Det finns många olika användningsområden för en körbar pelarlift. De är användbara till underhåll i till exempel magasin och lager, när man behöver utföra arbete på hög höjd i taket. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta rätt pelarlift för din verksamhet.

LEASING

Vi erbjuder leasing på alla våra maskiner med förmånlig ränta och bra villkor.
Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss