fbpx

FÖRSÄLJNING OCH LEASING AV MATERIALLYFT I HELSINGBORG

Det som främst kännetecknar oss på Liftexperten är att vi alltid gör det som krävs.

Liftar att lita på

SÖKER DU EN MATERIALLYFT I HELSINGBORG

På Liftexperten hittar du en mängd olika varianter av liftar/lyftar, allt från bomliftar och saxlift till pelarlift och materiallyft I Helsingborg. Vi ser till att ta din verksamhet till nya höjder. På Liftexperten anser vi att det är viktigt att utföra arbeten på rätt sätt utan att din eller dina anställdas kroppar tar för mycket skada. En materiallyft är ett perfekt lyfthjälpmedel som hjälper till vid onödiga lyft, påfrestande arbetsställningar eller arbetsmoment.

Våra materiallyftar är från det väletablerade och kvalitetssäkra märket Genie och finns i en mängd olika varianter. Visste du att de flest av lyftarna går enkelt att anpassa utefter just din verksamhet och dina behov. Exempelvis kan du välja längre gafflar eller en bom istället för gafflarna på ett väldigt enkelt och smidigt sätt. Samtliga av våra och Genies materiallyftar I Helsingborg är tillverkade och anpassade så att de ska vara hanterbara om du bara är en person, lätt att fälla ihop men även enkelt att transportera i en skåpbil om du så behöver ta med den till olika arbetsplatser eller liknande.

Kontakta oss

Välj rätt materiallyft

VI HJÄLPER DIG

På Liftexperten vet vi att det inte alltid är så lätt att veta exakt vilken materiallyft som lämpar sig allra bäst för just din verksamhet. Därför har vi tagit fram en enkel guide som förhoppningsvis kan hjälpa dig i ditt val. Om du är i behov av mer information kan du läsa mer genom att klicka dig vidare på vår hemsida eller kontakta oss redan idag! Nedan presenterar vi fem av våra materiallyftar och några av deras främsta egenskaper och användningsområden.

VI SÄLJER MATERIALLYFTAR

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Hur väljer jag rätt materiallyft?

MATERIALLYFT GENIE

Materiallyft Genie Lift lämpar sig väl för: mindre lager, mottagning/skeppning av gods, installation och reparation av VVS installationer och vid lyft av tunga bildelar etc.

Materiallyft Genie Load Lifter lämpar sig väl för: IT-avdelning som behöver flytta känsliga och tunga servrar, flytt av tyngre gods för transportbolag såsom budbilsfirmor, budbilar och lastbilschaufförer eller lyft vid tung utrustning såsom bildelar, elektronisk utrustning eller övriga gods.

Materiallift Genie Super Hoist lämpar sig väl för: Montering av ventilation installationer i tak (VVS), montering av gipsplattor eller innertak, montering av vatten rör i tak (VVS) eller alla typer av tyngre eller otympliga lyft.

Materiallyft Genie Super Tower lämpar sig väl för: produktion av teater, underhållning, konserter och annan scen verksamhet, vid byggnationer och stöd av scenutrustning, scenmekanik och podier eller bakom/framför kulisserna för att montera ljudteknik, ljusteknik, rökmaskiner och bildteknik.

Materiallyft Genie Superlift Advantage lämpar sig väl för: flytt av tyngre gods såsom motorer och växellådor på en bilfirma eller speditör eller lyft av tyngre gods högt upp på tex ett lager.

Vi på Liftexperten hjälper dig med din materiallyft i Helsingborg – kontakta oss så berättar vi mer!

LEASING

Vi erbjuder leasing på alla våra maskiner med förmånlig ränta och bra villkor.
Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss