fbpx

FÖRSÄLJNING OCH LEASING AV BOMLIFTAR I JÖNKÖPING

Det som främst kännetecknar oss på Liftexperten är att vi alltid gör det som krävs.

Liftar att lita på

SÖKER DU EN BOMLIFT I JÖNKÖPING

På Liftexperten har vi bomliftar i en mängd olika varianter. Vi tillhandahåller såväl Z-bomliftar med El/Diesel eller hybriddrift som Rak-bomliftar med dieseldrift. Märket på våra liftar är Genie, ett beprövat och kvalitetssäkert liftmärke som funnits sedan 1966. Våra bomliftar når mellan 11 till 56 meter höjd beroende på vilken modell det gäller.

Kontakta oss

Välj rätt bomlift

VI HJÄLPER DIG

Flexibla Z-bommar

Söker du bomliftar i Jönköping? Enkelt beskrivet är bomliftar en typ där manskapskorgen är monterad på en rörlig bom. Z-bomliftarna är en extremt flexibel typ där liften består av flera olika partier som fälls upp, det gör den till väldigt mångsidig då positioneringsmöjligheterna är många både ut, upp och över. Z-bommarna har även en relativt hög markfrigång och finns i både två- och fyrhjulsdrift där terrängen är en avgörande faktor. Standard är skumfyllda däck på våra Z-bommar.

Rak bomlift – även kallat S-bomliftar

Rak-bomlift eller så kallat S-bomlift fungerar som en bom som fälls rakt upp vilket ger en större horisontell räckvidd än någon annan lift. Det medför att den lämpar sig väldigt väl för arbeten på höga höjder och en begränsad tillgång till konstruktionen. Rak-bomlift är lätta att ta sig fram med på arbetsplatser då de rör sig snabbt, har en bra dragkraft och körhastighet. Vi har raka bomliftar i Jönköping, tveka inte på att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Det finns i huvudsak tre olika sorters saxliftar. Elsaxliftar som drivs genom batteridrift och dielselliftar som drivs genom en dieselmotor. Vill man ha båda kan man iställer investera i en Hybridlift som drivs både genom batteridrift och en dieselmotor. Man väljer helt enkelt vilken drift man vill använda sig av och kan då växla mellan el och diesel beroende på om man ska utföra arbete inomhus eller utomhus.

VI SÄLJER BOMLIFTAR

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Bomliftar i Jönköping

GENIE OCH LIFTEXPERTEN

Samtliga bomliftar i vårt sortiment är från vår leverantör Genie. Sedan 1966 har de levererat liftar och gjort kunder nöjda. Genie är en återförsäljare som håller en hög kvalitet på samtliga av sina produkter och är idag en av världens största tillverkare av liftar och som levererar liftar till kunder runt om i hela Sverige.

När du ska välja rätt lift är det viktigt att du väljer en lift som faktiskt passar för din verksamhet och ditt dagliga arbete. Är du osäker så tveka in på att kontakta oss så hjälper vi dig att göra rätt val. Med Liftexperten ska du känna dig trygg genom hela processen. Vår affärsidé grundas i att skapa ett problemfritt ägande för samtliga av våra kunder.

Vårt jobb är att underlätta ert dagliga arbete.

LEASING

Vi erbjuder leasing på alla våra maskiner med förmånlig ränta och bra villkor.
Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss