fbpx

Utesäljare till Liftexperten // Göteborg


Skicka ansökan

Vill du arbeta med relationsbyggande försäljning i ett ungt företag med stark tillväxt? Välkommen till oss på Liftexperten!

Som utesäljare
Hos oss får du utlopp för ditt intresse för relationsbyggande försäljning med varierade arbetsuppgifter och kunder. Som ansiktet utåt för Liftexperten kommer du att åka ut och besöka våra befintliga kunder från Göteborg ner till Ystad, samtidigt som du skannar marknaden efter nya. Hos oss är säljprocesserna relativt korta med primärt fokus på att bygga och bevara goda kundrelationer – och det är alltså här som du och din lyhörda, sociala sida kommer in och skapar magi. Från behovsanalys, offert och uppföljning identifierar du nya möjligheter, stänger affärer och bygger vidare på våra långsiktiga kundrelationer. Resor förekommer i din tjänst.

Detta tror vi att du har med dig:

 • Tidigare erfarenhet av fältförsäljning
 • B-körkort
 • Flytande svenska i tal och skrift


Om oss på Liftexperten

Vi grundades 2015 med visionen att erbjuda spetskunskap tillsammans med hög servicenivå för att skapa rätt förutsättningar för våra kunder. Under sommaren 2019 tog vi nästa steg i vår utveckling och blev en del av Hybeko, återförsäljare av Genie-liftar i Norge. Tillsammans erbjuder vi nu vår support till hela den svenska marknaden och levererar även till kunder i Norge och Finland. På Liftexperten tror vi att bra personal genererar bra kunder – och bra kunder leder till bra personal. Därför bryr vi oss om såväl kunder som anställda och värdesätter vår öppna och prestigelösa kultur. På vårt kontor i Göteborg väntar dina blivande kollegor, gemensamma resor, AW:s och friheten att forma din egen vardag.

Är du vår nästa kollega?

Välkommen till ett entreprenörsdrivet bolag där du får möjligheten att utveckla vår framtid och växa tillsammans med oss!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-05-05

Skicka ansökan

  Navigation

  Quickview

  Close

  Categories

  Min varukorg

  Close